Evente

Mos i humbisni eventet e radhës në Grand Casino Tirana. Jeni gati të shijoni argëtimin më të mirë dhe disa evente speciale të krijuara enkas për secilën kategori të lojtarëve? Shfletoni listën më poshtë. Dyert tona do të jenë përherë të hapura.

Korrik 2024
Die
Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31