Grand Casino Tirana, një hapësirë për të luajtur që i ofron të gjitha

Grand Casino Tirana ndodhet në Maritim Plaza Hotel. Panoramë spektakolare dhe një akomodim luksoz për miqtë. Ambienti ynë ofron një standard të ri shërbimi dhe cilësie, i përshtatshëm për të gjithë ata që kërkojnë diçka më shumë. Vendi i përsosur për të pirë diçka me njerëzit tuaj të preferuar.