Masat kundër Covid-19 te Grand Casino Tirana

E Diel, 26 Tetor 2020 12:00

Ju lutemi parasysh se në këto kohë Covid-iane, të jesh i vetëdijshëm është e nevojshme për shëndetin dhe jetën e të gjithëve.

Ne dezinfektojmë zonën e kazinosë çdo mëngjes për t'u siguruar klientëve tanë mjedisin më të sigurt dhe të pastër për të qëndruar dhe luajtur.

Veshja e një maske është e detyrueshme për stafin tonë dhe gjithashtu do të gjeni disa stacione sanitare brenda Grand Casino Tirana.

Askush nuk është përgjegjës për krijimin e virusit, por ne të gjithë mund të ndihmojmë në frenimin e përhapjes.